TERVETULOA! TULE ROHKEASTI MUKAAN.

Pienestä pienikin ponnistaa - olen kokenut sen saman, kun muutin paikkakunnalle asumaan vuonna 1992 ja liityin VPK toimintaan 2001. Terv. Pekka Moilanen, hallituksen puheenjohtaja / yksikönjohtaja.

 

Toivotamme kaikki palokuntahenkiset mukaan Lempäälän VPK:n toimintaan! Lempäälän VPK:lla on toimivat hälytys-, nais- ja nuoriso-osastot.

Järjestämme uusille jäsenille perehdytyksen, jonka aikana opetamme palokuntalaisen perustaidot ja tiedot. Perehdytyksen jälkeen on mahdollista hakeutua sammutustyökurssille, jossa syvennetään jo opittuja taitoja, sekä saadaan eväitä hälytystehtäville osallistumiseen. Kurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen uusi jäsen nimetään nuoremmaksi sammutusmieheksi, ja liitetään hälytysvalmiuteen. Ylläpitääkseen pätevyyttä osallistua hälytystehtäville, tulisi osallistua vähintään 15 harjoitusiltaan vuodessa. Suositeltava määrä harjoituksia on 25 kertaa tai enemmän. Tie sammutusmiesharjoittelijasta nuoremmaksi sammutusmieheksi kestää noin vuoden.   

Sammutustyökurssin jälkeen on mahdollista kehittää osaamistaan erilaisilla kursseilla, joita on mm. savusukellus-, ensiapu-, ensivaste- ja tieliikennepelastamisen kurssi. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia on paljon!

 

Tule rohkeasti mukaan tärkeään toimintaan, ota yhteyttä!

 

Yhteydenotot: Hallituksen puheenjohtaja, Pekka Moilanen 0400 621 090, pekka.moilanen@liikenneopisto.com

 

Hälytysosasto harjoittelee maanantaisin klo 18.00 alkaen.

Nuoriso-osasto harjoittelee tiistaisin klo 18.00 alkaen.

Naisjaosto kokoontuu parillisten viikkojen torstaisin klo 18.00 alkaen.

 

 

 

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi!

 


 

VPK:n sammutusauto, RPI 172. Huomaa rekisterinumero :)
VPK:n Mönkijä, jossa kesällä ylisuuret renkaat ja talvella telat. Mönkijä on suunniteltu sähkölaitos ja pelastuslaitos käyttöön.
Sammutushyökkäys, jota harjoitellaan ja taas harjoitellaan oman turvallisuuden vuoksi. vastassa voi olla jopa 800 asteen lämpötila ja pistoliekki. Nykyisin on onneksi palovaroittimet, jotka reagoivat huomattavan aikaisin. Silloin jää toiminta-aikaa.
Tutustuminen FINHEMSiin. Joskus ollaan myös kopterin kanssa "keikalla". Meidän tehtäviin kuuluu toisinaan kopterin alaslasku ja alueen varmistaminen lähdön aikana.
Pirkkalan lentoaseman lento-onnettomuusharjoitus oli mielenkiintoinen, kun monen palokunnan, viranomaisen ja ensihoidon yhteistoimintaa harjoiteltiin. Taas hyvää oppia uutta suurta tilannetta varten. Maltti on valttia näissäkin tilanteissa. Ja homma hoituu.