TERVETULOA! TULE ROHKEASTI MUKAAN.

Pienestä pienikin ponnistaa - olen kokenut sen saman, kun muutin paikkakunnalle asumaan vuonna 1992 ja liityin VPK toimintaan 2001. Terv. Pekka Moilanen, hallituksen puheenjohtaja / yksikönjohtaja.

 

Toivotamme kaikki palokuntahenkiset mukaan Lempäälän VPK:n toimintaan! Lempäälän VPK:lla on toimivat hälytys-, nais- ja nuoriso-osastot.

Lupaamme mukavan perehdytyksen sekä hälytysvalmiuteen liittämisen, kun olet suorittanut meidän perehdytysosion lisäksi 15 harjoituskertaa. Erityisesti Lempäälään muuttaneiden jo kotipaikkakunnalla toimineiden VPK:n hälytysosaston ja/tai ensivaste henkilöstölle hyvät mahdollisuudet jatkaa vapaaehtoisharrastusta.

 

Yhteydenotot: Hallituksen puheenjohtaja, Pekka Moilanen 0400 621 090, pekka.moilanen@liikenneopisto.com

 

Ota yhteyttä tai tule Lempäälän paloasemalle harjoitusiltoina.

 

Hälytysosasto harjoittelee maanantaisin klo 18.00 alkaen.

Nuoriso-osasto harjoittelee tiistaisin klo 18.00 alkaen.

Naisjaosto kokoontuu parillisten viikkojen torstaisin klo 18.00 alkaen.

 

Tule rohkeasti mukaan tärkeään toimintaan!

 

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi!

 


 

VPK:n sammutusauto, RPI 172. Huomaa rekisterinumero :)
VPK:n Mönkijä, jossa kesällä ylisuuret renkaat ja talvella telat. Mönkijä on suunniteltu sähkölaitos ja pelastuslaitos käyttöön.
Sammutushyökkäys, jota harjoitellaan ja taas harjoitellaan oman turvallisuuden vuoksi. vastassa voi olla jopa 800 asteen lämpötila ja pistoliekki. Nykyisin on onneksi palovaroittimet, jotka reagoivat huomattavan aikaisin. Silloin jää toiminta-aikaa.
Tutustuminen FINHEMSiin. Joskus ollaan myös kopterin kanssa "keikalla". Meidän tehtäviin kuuluu toisinaan kopterin alaslasku ja alueen varmistaminen lähdön aikana.
Pirkkalan lentoaseman lento-onnettomuusharjoitus oli mielenkiintoinen, kun monen palokunnan, viranomaisen ja ensihoidon yhteistoimintaa harjoiteltiin. Taas hyvää oppia uutta suurta tilannetta varten. Maltti on valttia näissäkin tilanteissa. Ja homma hoituu.