Rekrytointi

Toivotamme kaikki palokuntahenkiset mukaan Lempäälän VPK:n toimintaan! Lempäälän VPK:lla on toimivat hälytys-, nais- ja nuoriso-osastot.

Järjestämme uusille jäsenille perehdytyksen, jonka aikana opetamme palokuntalaisen perustaidot ja tiedot. Perehdytyksen jälkeen on mahdollista hakeutua sammutustyökurssille, jossa syvennetään jo opittuja taitoja, sekä saadaan eväitä hälytystehtäville osallistumiseen. Kurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen uusi jäsen nimetään nuoremmaksi sammutusmieheksi, ja liitetään hälytysvalmiuteen. Ylläpitääkseen pätevyyttä osallistua hälytystehtäville, tulisi osallistua vähintään 15 harjoitusiltaan vuodessa. Suositeltava määrä harjoituksia on 25 kertaa tai enemmän. Tie sammutusmiesharjoittelijasta nuoremmaksi sammutusmieheksi kestää noin vuoden.   

Sammutustyökurssin jälkeen on mahdollista kehittää osaamistaan erilaisilla kursseilla, joita on mm. savusukellus-, ensiapu-, ensivaste- ja tieliikennepelastamisen kurssi. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia on paljon!Lähde rohkeasti mukaan tärkeään toimintaan, ota yhteyttä ja kysy lisää!